February 23, 2017

Фолии за пакување

Стреч фолија

Рачна и машинска, Тежина на рачна 2,5 и 3 кг, машинската 16кг. Дебелина 23 микрони, растегливост 150%

Меурчеста фолија

Димензија на ролна 1, 1,2 и 1,5м, должина 100м. Се користи за пакување на роба што е кршлива и лесно што може да се изгребе.