Добредојдовте на вистинското место, на патот до перфекција

Производи

Ова се само дел од нашите производи што можеме да ви ги понудиме
Go to Самолепливи траки

Самолепливи траки

ПЕ Селотејп траки за пакување, light & heavy duty, креп траки. Изработка на план со кој Гарантираме заштеда мин. 10% годишно на селотејп

Go to Фолија за пакување

Фолија за пакување

Стреч фолија за машинско и рачно пакување, меурчеста фолија, страп трака, страп спојки, клешти и др.

Go to Палети

Палети

Вршиме откуп и продажба на користени палети во различни димензии. Достава вршиме со наше возило.

Go to Дизајн

Дизајн

Изработка на уникатни веб страни, маркетинг стратегија, печатење рекламен материјал, припрема на идејни решенија и др.

За нас

Нашето име зборува доста за нашите цели

Почитувани, Фирмата “Перфекто МЛС“ дооел Велес е специјализирана во обезбедување материјали и услуги на фирми (наш таргет се производни фирми) во делот на пакувањето преку помошни материјали. Дел од нашиот асортиман на материјали и услуги што може да ги понудиме:

  • самолеплива трака (селотејп), по стандардни димензии и димензии по Ваша потреба, можност за Ваше лого на траката, различна боја, во зависност на Вашите потреби различен тип на лепак.
  • фолија за пакување, strech растеглива најлонска фолија, bubble фолија со меурчиња, перфорирана стреч фолија
  • рибони и тонери за инкџет и ласерски печатари, (оригинални и компатибилни)
  • печатарски услуги, изработка на промотивни материјали - брошури, флаери, каталози и сл.
  • вршиме откуп и продажба на половни ЕУР палети и други палети со различни димензии и носивост според Ваши потреби

  • Најчесто време на испорака 24-48 часа од потврда на порачка

  • Испорачан квалитет според понуда и договор

  • Планирана соработка повеќекратна, не еднократна

  • Најповолни цени за сите наши производи

Најново

ПРВ КОНТАКТ