решете ги вашите

Проблеми со ПАКУВАЊЕ

Ви нудиме решенија и материјали кои ќе ги заштитат вашите производи при пакување, транспортирање и складирање

Материјали за пакување

Нудиме голем број на производи за пакување. Одете на продавница за повеќе производи

ПАЛЕТИ

Во понуда имаме нови и половни ЕУР палети. Исто така вршиме откуп на половни палети

ДОСТАВА

Обезбедена бесплатна достава во зависност од порачката. Помали порачки се испорачуваат по брза пошта

КОЈ СМЕ НИЕ?

На пазарот сме присутни од 2014 год. Се занимаваме со трговија на материјали за пакување, помошни материјали за процес на производство, трговија со нови и половни палети. Имаме долгогодишна соработка со повеќе фирми од Македонија и од Балканот

Можеме да ви понудиме совети од нашето искуство, компетитивни цени на пазарот, соработка со заинтересирани фирми за идни успеси

Многу сум задоволнa од тоа како се развива соработката со Перфекто. Во нив добивме одличен партнер, конкурентни цени и долгогодишна соработка.

Контактирајте со нас

Доколку Ви треба совет или понуда за некој материјал, ве молиме да ја потполните и испратите формата. Ќе ве контактираме во најскоро време да одговориме на Вашите Барања. 


Нашата Локација