Добредојдовте и Ви благодариме за Вашиот интерес

ЗА НАС

Перфекто МЛС дооел започнува со работа во 2014 год. Главна дејност на фирмата е материјали за пакување во производство. Меѓу главните производи се селотејп трака, креп трака, стреч фолија , фолија за термални печатари и др. Поради голема побарувачка од нашите клиенти  во 2016 год. дејноста ја прошируваме и со дрвени палети. Годишниот обрт на палети е околу 15 000 ком, а од нив ЕУР палети околу 12 000ком. Моментално се наоѓаме во индустриски простор од 200м2 и дворен простор од повеќе од 3000м2

Заинтересирани сме за започнување долгорочна соработка со фирми кои имаат потреба од нашите производи. Нудиме професионален пристап кон секој клиент и услуга.